sfeer
Computerformsprinted 1

Drukkerij

In onze moderne drukkerij worden hoofdzakelijk kettingformulieren gedrukt. Sinds 1989 doen wij dit volledig in eigen produktie. Op het gebied van kettingformulieren kunnen wij bijna alle formaten leveren, zowel enkelvoud als meervoud in 1,2,3 of 4 kleuren. Vanwege een strakke organisatie kunnen wij snelle levertijden en een scherpe prijsstelling garanderen.

Computerformsprinted 2

Acceptgiro formulieren

Naast kettingformulieren leveren wij ook acceptgiroformulieren aan de ketting of op A4. Tevens kunt U bij ons terecht voor bijna alle voorkomende soorten handelsdrukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppe

Computerformsprinted 3

Sappi European Printer

Als bewijs van kwaliteit werd Rillstab als eerste Nederlands bedrijf uitgeroepen tot de beste kettingformulierendrukker van Europa tijdens de Sappi European Printer of the Year Award.

overigdrukwerk 1

Drukkerwerk bij Rillstab

U kent Rillstab Nederland van de kettingformulieren, huisstijldrukwerk, etiketten, acceptgiroformulieren of een van onze andere producten.

Bij Rillstab Nederland zijn we trots op onze onafhankelijke positie.Door een combinatie van inzet, vakkennis en investeringen zijn we betrouwbaar en bij een groot aantal klanten de vaste leverancier.

En het, door onze schaalgrootte en toenemende samenwerking met een aantal grotere partijen op gebied van inkoop, behaalde inkoopvoordeel, kunnen wij in een scherpe prijsstelling met een hoog kwaliteitsniveau omzetten.

Rillstab Nederland BV heeft zich sterk gespecialiseerd in het vervaardigen van papier vanaf de rol, zoals briefpapier, labels, ketting- en computerformulieren in vele gradaties, formulieren sets, Ola’s en A4 laserprint etiketten.

overigdrukwerk 2

Huisstijldrukwerk

Ook kunnen wij u nu, een mooi en scherp geprijsd, pakket van promotioneel- en huisstijl drukwerk en aanbieden.

Dit varieert van een uiterst voordelig kladblokje, enveloppen, briefpapier en visitekaartjes tot een mooi verzorgd schrijfblok.

Kettingformulieren hebben te maken met een behoorlijk imagoprobleem.

De printer zou ouderwets zijn en bijna niet te combineren met moderne toepassingen. De markt heeft de laatste jaren juist een gestage groei laten zien.Dit heeft voor een groot deel te maken met de kosten per afdruk. Er zijn dus steeds meer afnemers die voor een aantal toepassingen vanwege de hoge kosten van laserprinters weer terugvallen op het 'vertrouwde kettingformulier'. Nieuwe matrixprinters bieden drivers voor zeer uiteenlopende omgevingen, waardoor ze, hooguit met wat kleine aanpassingen in de software, jarenlang probleemloos kunnen draaien.

Verdere voordelen van de kettingformulieren:

  • lagere printkosten (geen toners en vervangende drum kosten) alleen af en toe een lint vervangen,
  • Verwerking mogelijk in "moeilijke" omgevingen;
  • Lage aanschafprijs en lange levensduur van een matrixprinter;
  • Gekleurde doorslagen tot een zesvoud toe voor een duidelijk overzicht in uw administratie;
  • Beter voor mens en milieu (geen uitstoot van toners)

overigdrukwerk 3

Etiketten

Wij leveren u etiketten in alle denkbare vormen en afmetingen die u zelf kunt verwerken in uw eigen printer. Of u nu werkt vanaf de rol, zigzag gevouwen of met A4-vellen. De labels kunnen we u zowel blanco als bedrukt leveren. U zegt het maar.

overigdrukwerk 4

Acceptgiroformulieren

De ervaring leert dat klanten vlotter betalen, als u hen facturen stuurt met daaraan een afscheurbaar acceptgiroformulier.

Er wordt uitgegaan van zo'n formulier op A4-formaat of als kettingformulier Hiervan is 2/3 deel blanco: dit stuk is bedoeld voor uw factuur en dit bedrukken wij graag in uw huisstijl. Het overige 1/3 deel is het acceptgiroformulier.


 


Dergelijke acceptgiroformulieren zijn te bestellen bij de Rillstab Nederland BV.

Het onderste deel van elk formulier is reeds gedeeltelijk voorzien van een opdruk (gele vlakken, uw naam, betalingskenmerk en gironummer). Uw printer zorgt ervoor dat de overige gegevens worden toegevoegd: de naam van de klant, eventueel zijn bankrekeningnummer, het factuurbedrag en een omschrijving.